krista-hoogink-leefstijlcoach
springende vrouw

Hoe je je vitaliteit kunt verbeteren en optimaliseren als je energie beperkt wordt door een ziekte of aandoening

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

Vitaliteit wordt bepaald door energie, motivatie en veerkracht. Vaak wordt vitaliteit beschreven als de mate waarin je energie en levenskracht hebt en gekoppeld aan werken en de mate waarin je je verbonden voelt aan je werk en collega’s. Maar wat mij betreft gaat vitaliteit ook mee naar huis! Ook thuis is het fijn om vitaal te zijn. Wat doe je nu als je energie beperkt wordt door een (chronische) ziekte of aandoening?

Lees het volledige artikel

workout at home

Hoe krijg jij beweging in het thuiswerken?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

Sinds vorige week moet er weer zoveel als mogelijk thuis gewerkt worden. Tijdens en na de intelligente lock down tijdens de eerste corona golf bleek dat het vele thuiswerken tot veel verschillende fysieke klachten heeft geleid. Rugklachten, arm- en schouderklachten, afname van kracht en conditie en bewegingsarmoede. Ik ga je te inspireren om deze tweede corona golf, en daarmee het thuiswerken, veilig én krachtig te doorstaan. Zodat je de problemen die ik nu in de praktijk zie, ten gevolge van het thuis werken, kunt voorkomen.

Lees het volledige artikel

barbecue vuurtje

Overtollige winterkilo's + genieten van de zomer en vakantie = meer aankomen dan je gezondheid je lief is?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

De zomer periode gaat beginnen. Tijd om af te spreken met familie en vrienden. Samen eten en drinken...gaat dat voor jou ook samen met je voornemen om je overtollige kilo's weer snel kwijt te raken en bikini proof de zomer door te komen? Hier mijn plan van aanpak om wel te slagen in je voornemen om af te vallen én te genieten van het samenzijn met vrienden en familie.

Lees het volledige artikel