krachtig-veranderen

Kriskracht

geeft je 

de kracht

om te 

veranderen

Individuele coaching

Voor als je doelgericht en individueel  wilt werken aan duurzame gedrags- en leefstijl veranderingen.  Jouw leven en levensomstandigheden zijn uniek en daar past een individuele aanpak bij van jouw leefstijl. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we je vragen en wensen en maken we een individueel én passend plan van aanpak. 

Ik zoek individuele begeleiding

Cool

Vindt jij het prettig om samen met anderen je leefstijl te veranderen? Te leren van elkaar en elkaar te steunen in deze periode van verandering? Dan is de gecombineerde leefstijl interventie Cool wat voor jou.

Lees meer over de GLI CooL

Oncologische GLI CooL (vanaf september 2024)

Een nieuw en waardevol leefstijltraject waar je vanaf september 2024 aan mee kunt doen.   Leefstijlveranderingen creëren na het krijgen van de ziekte kanker kan ontzettend ingewikkeld zijn en dit brengt unieke uitdagingen met zich mee. Daarom bied ik het OLaR-CooL programma aan, ontworpen om een gezondere leefstijl te bereiken na het krijgen van de ziekte kanker.

Begeleiding na of tijdens je behandeling van kanker

Slow Sports Zuid Kenenmerland

Slow Sports Zuid Kennemerland

SLOW SPORTS is sporten met de focus op ; Sociaal, Laagdrempelig, Ontspannen en Waardevol.

Of je nu net begint met bewegen of dat je een uurtje extra wilt bewegen in de week. Deze training past (bijna) altijd bij jou, omdat wij daar samen voor zorgen. Inspannend en ontspannend, binnen je eigen mogelijkheden van die dag, gericht op plezier maken en ontspannen weer naar huis gaan.

Slow Sports is altijd in de prachtige duinen in Zuid Kennemerland. Dat betekent wel dat je minimaal 3 km moet kunnen lopen én dat we op onregelmatig terrein lopen. Neem contact met me op als je twjfelt of je daar aan toe bent.  

Slow Sports