Wat mijn klanten je kunnen vertellen over mij

springende vrouw

Hoe je je vitaliteit kunt verbeteren en optimaliseren als je energie beperkt wordt door een ziekte of aandoening

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach/Over coaching en Gedrag/vitaliteit , energie , veerkracht , motivatie , gedragsverandering , coaching

Vitaliteit wordt bepaald door energie, motivatie en veerkracht. Vaak wordt vitaliteit beschreven als de mate waarin je energie en levenskracht hebt en gekoppeld aan werken en de mate waarin je je verbonden voelt aan je werk en collega’s. Maar wat mij betreft gaat vitaliteit ook mee naar huis! Ook thuis is het fijn om vitaal te zijn. Wat doe je nu als je energie beperkt wordt door een (chronische) ziekte of aandoening?

Lees het volledige artikel

workout at home

Hoe krijg jij beweging in het thuiswerken?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach/Gedrag, Leefstijl en Bewegen/bewegen , plannen , positieve leefstijlverandering , leefstijl , gedragsverandering

Sinds vorige week moet er weer zoveel als mogelijk thuis gewerkt worden. Tijdens en na de intelligente lock down tijdens de eerste corona golf bleek dat het vele thuiswerken tot veel verschillende fysieke klachten heeft geleid. Rugklachten, arm- en schouderklachten, afname van kracht en conditie en bewegingsarmoede. Ik ga je te inspireren om deze tweede corona golf, en daarmee het thuiswerken, veilig én krachtig te doorstaan. Zodat je de problemen die ik nu in de praktijk zie, ten gevolge van het thuis werken, kunt voorkomen.

Lees het volledige artikel

barbecue vuurtje

Overtollige winterkilo's + genieten van de zomer en vakantie = meer aankomen dan je gezondheid je lief is?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach/Gedrag/veranderen , gedragsverandering , balans

De zomer periode gaat beginnen. Tijd om af te spreken met familie en vrienden. Samen eten en drinken...gaat dat voor jou ook samen met je voornemen om je overtollige kilo's weer snel kwijt te raken en bikini proof de zomer door te komen? Hier mijn plan van aanpak om wel te slagen in je voornemen om af te vallen én te genieten van het samenzijn met vrienden en familie.

Lees het volledige artikel

Cool nieuws

Start nieuwe Groep GLI Cool

Na de zomer gaat de vierde Coolgroep in Het verhalenhuis in Haarlem Noord van start met de GLI. Wil jij ook de last kwijt van je overgewicht en je weer fit en gezond voelen? Dan is Cool wat voor jou. Je huisarts kan je voor dit programma verwijzen!

Lees meer

logo-leefstijlcoach-academy

In the spotlight bij de Leefstijl Coach Academy

Super leuk. Ik sta sinds een paar dagen in de Spotlight bij mijn opleiding aan de LeefstijlCoach Academy. Mooi rijtje van inspirerende leefstijl coaches waar ik tussen mag staan! Geïnterviewd door Ilse Boevinck van de Leefstijl Coach Academy. Ben je zelf aan het overwegen om Leefstijl Coach te worden? Je kunt me altijd bellen of mailen voor verdere uitleg over deze opleiding en waarom ik juist voor de Leefstijl Coach Academy heb gekozen!

Lees meer

zandtekening covid-19 virus

Kom nu van je bank en ga weer bewegen en sporten

Een fit lijf is juist nu zo ontzettend belangrijk. Om weerstand te kunnen bieden aan het Corona virus én om jezelf te helpen een gezonde keuzes te blijven maken. Want dat is niet zo eenvoudig met de continu veranderende omgeving waarin wij nu moeten leven!

Lees meer