rust en inspiratie

Kriskrachtige inspiratie in mijn blog

Inspiratie

Krachtige inspiratie voor een gezonde leefstijl

...dat gaat zeker niet alleen over gezond eten en voldoende bewegen!

Leefstijl is een mooi containerbegrip, waar van alles in past. Dat komt dus mooi uit. Ik schrijf en praat er graag over, om jou op die manier te inspireren, motiveren en activeren.

Nog meer inspiratie? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg me op instagram  en pinterest 

Natuurlijk kun je me ook een verzoek sturen om met je te connecten op Linked In 

springende vrouw

Hoe je je vitaliteit kunt verbeteren en optimaliseren als je energie beperkt wordt door een ziekte of aandoening

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

Vitaliteit wordt bepaald door energie, motivatie en veerkracht. Vaak wordt vitaliteit beschreven als de mate waarin je energie en levenskracht hebt en gekoppeld aan werken en de mate waarin je je verbonden voelt aan je werk en collega’s. Maar wat mij betreft gaat vitaliteit ook mee naar huis! Ook thuis is het fijn om vitaal te zijn. Wat doe je nu als je energie beperkt wordt door een (chronische) ziekte of aandoening?

Lees het volledige artikel

workout at home

Hoe krijg jij beweging in het thuiswerken?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

Sinds vorige week moet er weer zoveel als mogelijk thuis gewerkt worden. Tijdens en na de intelligente lock down tijdens de eerste corona golf bleek dat het vele thuiswerken tot veel verschillende fysieke klachten heeft geleid. Rugklachten, arm- en schouderklachten, afname van kracht en conditie en bewegingsarmoede. Ik ga je te inspireren om deze tweede corona golf, en daarmee het thuiswerken, veilig én krachtig te doorstaan. Zodat je de problemen die ik nu in de praktijk zie, ten gevolge van het thuis werken, kunt voorkomen.

Lees het volledige artikel

barbecue vuurtje

Overtollige winterkilo's + genieten van de zomer en vakantie = meer aankomen dan je gezondheid je lief is?

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

De zomer periode gaat beginnen. Tijd om af te spreken met familie en vrienden. Samen eten en drinken...gaat dat voor jou ook samen met je voornemen om je overtollige kilo's weer snel kwijt te raken en bikini proof de zomer door te komen? Hier mijn plan van aanpak om wel te slagen in je voornemen om af te vallen én te genieten van het samenzijn met vrienden en familie.

Lees het volledige artikel