person-smoking-cigarette

Ook jij 

kunt nu

stoppen 

Maak direct een afspraak

Geef stoppen nooit op

Nee, nooit. Ik heb in mijn werk als longfysiotherapeut met heel veel patiënten te maken gehad die de ernstige gevolgen van roken nog dagelijks ondervinden. Maar allemaal zijn ze het erover eens... het beste wat ik voor mijn gezondheid heb gedaan is stoppen met roken. Was het gemakkelijk? Nee, dat niet. Is het de moeite waard? Ja, want stoppen met roken levert je altijd meer op.

Als er één onderdeel is van leefstijl coaching wat me aan het hart gaat, dan is het stoppen met roken. Roken is de enige verslaving die door een leefstijl coach, of beter gezegd, een stoppen met roken coach 'behandeld' kan worden. Met hulp van een huisarts, als daarbij ook medicatie nodig is. 

Roken is een verslaving 

En dat is precies het uitgangspunt wat ik gebruik om jou te helpen om dit keer wel te gaan stoppen, duurzaam. Mijn begeleiding is individueel, op maat gemaakt voor jou. En we bespreken jouw stappenplan.

  • Welke problemen kom jij tegen?
  • Welke moeilijke momenten zijn die van jou?
  • Hoe ga jij daar dan mee om?
  • Wat ga jij doen om de eerste dagen door te komen?
  • Hoe ga jij om met 'trek'?
  • Hoe ziet jouw sociale netwerk eruit? Van wie kun je steun verwachten en wie zijn jouw saboteurs?
  • Wat is jouw drijfveer om te willen stoppen met roken?


Vergoeding door zorgverzekeraar

Onder bepaalde voorwaarden worden de kosten van dit programma vergoed door je zorgverzekeraar. De factuur die je van mij ontvangt moet je zelf declareren bij je verzekeraar, mogelijk worden de kosten dan aan jou vergoed. Ik heb geen overeenkomsten met zorgverzekeraars.

Geen recht meer op vergoeding, maar wil je wel begeleiding? Je bent bij mij altijd welkom! De kosten betaal je gewoon zelf.

Wil je direct aan de slag en een stop datum prikken? 

Maak direct een afspraak

Recente blogitems

springende vrouw

Hoe je je vitaliteit kunt verbeteren en optimaliseren als je energie beperkt wordt door een ziekte of aandoening

/Krista Hoogink, Leefstijlcoach

Vitaliteit wordt bepaald door energie, motivatie en veerkracht. Vaak wordt vitaliteit beschreven als de mate waarin je energie en levenskracht hebt en gekoppeld aan werken en de mate waarin je je verbonden voelt aan je werk en collega’s. Maar wat mij betreft gaat vitaliteit ook mee naar huis! Ook thuis is het fijn om vitaal te zijn. Wat doe je nu als je energie beperkt wordt door een (chronische) ziekte of aandoening?

Lees het volledige artikel