Onderzoeken

Veranderen

Groeien

rode stormlamp

Onderzoeken

We gaan starten met het onderzoeken van je huidige leefstijl . Op zoek naar de problemen die jij nu ziet en ervaart. We gaan onderzoeken wat er anders moet. We maken de balans op: wat de voor en nadelen van je huidige gedrag zijn. Én wat de voor en nadelen van je gewenste gedrag zullen gaan zijn. En dan is aan jou de keus...Kies je voor verandering? Dan gaan we verder met plannen maken. We gaan onderzoeken wie jou gaan helpen tijdens je verandering. En wat er nodig is om je plannen tot uitvoering te gaan brengen. Daarom maken we plannen die voor jou uitvoerbaar zijn en die passen bij jou. Er is geen pasklare aanpak voor jouw probleem, want jij bent uniek. En dat is precies waarom ik er ben! Ik help je om helder te krijgen wat er speelt.

Veranderen

De volgende stap is het gaan uitvoeren van de verandering van je leefstijl. En dat is echt best wel een klus. Door onze gesprekken, de modellen die we gebruiken en de plannen die jij hebt gemaakt, ga jij dat proces vol vertrouwen aan. Niet meer als een kip zonder kop, maar doelgericht. Een missie die je gaat volbrengen. 

Ook in deze fase houden wij contact. Je gaat me nodig hebben om een terugval in je gedrag te kunnen begrijpen en ervan te leren. En dat maakt jou weer sterker en nog gemotiveerder om je doel te bereiken.

time for change in billboard
plantje groeit

Groeien

En dan ga je groeien…je wordt weer trots op jezelf. Je krijgt weer zin om nog meer aan te pakken. Je houdt een grote schoonmaak. Je wordt sterker. Je kunt tegenslagen opvangen. Je durft naar je moeilijke punten te kijken en ook daar nu veranderingen in aan te brengen. En zo wordt jij stap voor stap weer de fitte, blije en betere versie van jezelf. Jij kunt weer verder met leven. Jij staat weer in je kracht...

Krachtig veranderen

Krachtige inspiratiesessie

Krachtige inspiratiesessie

Heb jij zelf al veel gedaan om je doelen in je leefstijl te behalen? Maar lukt net dat laatste stapje niet en ben je dus op zoek naar wat je daar nog aan kunt doen? Met een goed gesprek kom jij tot de kern, namelijk wat jouw dwingende noodzaak is om te kunnen veranderen. Ben je daar eenmaal achter? Dan kun jij weer verder op de goede weg, die je al ingeslagen was.

Bekijk meer

Coaching

Ja. Ik zal dan zowel gesprekken met jullie samen, als met jullie één op één inplannen.

Cool

Ja. Natuurlijk kun je je dan ook aanmelden. De kosten voor het programma betaal je dan zelf.

Leefstijlproblemen?

Mail me met je vragen over jouw leefstijlprobleem of over wat je graag zou willen aanpakken op het vlak van jouw leefstijl. Je kunt me natuurlijk ook mailen over algemene vragen over je leefstijl of over leefstijl coaching.