Ook jij 

kunt nu

stoppen 

Maak direct een afspraak

Geef stoppen nooit op

Nee, nooit. Ik heb in mijn werk als longfysiotherapeut met heel veel patiënten te maken gehad die de ernstige gevolgen van roken nog dagelijks ondervinden. Maar allemaal zijn ze het erover eens... het beste wat ik voor mijn gezondheid heb gedaan is stoppen met roken. Was het gemakkelijk? Nee, dat niet. Is het de moeite waard? Ja, want stoppen met roken levert je altijd meer op.

Als er één onderdeel is van leefstijl coaching wat me aan het hart gaat, dan is het stoppen met roken. Roken is de enige verslaving die door een leefstijl coach, of beter gezegd, een stoppen met roken coach 'behandeld' kan worden. Met hulp van een huisarts, als daarbij ook medicatie nodig is. 

Roken is een verslaving 

En dat is precies het uitgangspunt wat ik gebruik om jou te helpen om dit keer wel te gaan stoppen, duurzaam. Mijn begeleiding is individueel, op maat gemaakt voor jou. En we bespreken jouw stappenplan.

  • Welke problemen kom jij tegen?
  • Welke moeilijke momenten zijn die van jou?
  • Hoe ga jij daar dan mee om?
  • Wat ga jij doen om de eerste dagen door te komen?
  • Hoe ga jij om met 'trek'?
  • Hoe ziet jouw sociale netwerk eruit? Van wie kun je steun verwachten en wie zijn jouw saboteurs?
  • Wat is jouw drijfveer om te willen stoppen met roken?


Vergoeding door zorgverzekeraar

Onder bepaalde voorwaarden worden de kosten van dit programma vergoed uit de basisverzekering door je zorgverzekeraar. En ook de kosten die je maakt voor de eventueel benodigde medicatie. 

Wil je door mij begeleid gaan worden? Ik sta geregistreerd in het register voor professionals die rookstop begeleiding mogen geven. Let wel op, je hebt maar één keer recht op deze vergoeding. 

Heb je geen recht meer op vergoeding, maar wil je wel begeleiding? Je bent bij mij altijd welkom! De kosten betaal je dan zelf.

Wil je direct aan de slag en een stop datum prikken? 

Maak direct een afspraak

Cool nieuws

Start nieuwe Groep GLI Cool

Na de zomer gaat de vierde Coolgroep in Het verhalenhuis in Haarlem Noord van start met de GLI. Wil jij ook de last kwijt van je overgewicht en je weer fit en gezond voelen? Dan is Cool wat voor jou. Je huisarts kan je voor dit programma verwijzen!

Lees meer

logo-leefstijlcoach-academy

In the spotlight bij de Leefstijl Coach Academy

Super leuk. Ik sta sinds een paar dagen in de Spotlight bij mijn opleiding aan de LeefstijlCoach Academy. Mooi rijtje van inspirerende leefstijl coaches waar ik tussen mag staan! Geïnterviewd door Ilse Boevinck van de Leefstijl Coach Academy. Ben je zelf aan het overwegen om Leefstijl Coach te worden? Je kunt me altijd bellen of mailen voor verdere uitleg over deze opleiding en waarom ik juist voor de Leefstijl Coach Academy heb gekozen!

Lees meer

zandtekening covid-19 virus

Kom nu van je bank en ga weer bewegen en sporten

Een fit lijf is juist nu zo ontzettend belangrijk. Om weerstand te kunnen bieden aan het Corona virus én om jezelf te helpen een gezonde keuzes te blijven maken. Want dat is niet zo eenvoudig met de continu veranderende omgeving waarin wij nu moeten leven!

Lees meer